Galerie

Contact

Soseaua Nordului 62D,
Sector 1, Bucuresti

office@rnvam.ro

home_section_01-1
companie

Renovatio Asset Management

DESPRE

Administram si operam activele energetice, avand in portofoliu aproximativ 2.700 MW proveniti din energie solara, eoliana si hidro. 

Va oferim pachetul complet de Management, Operare si Mentenanta pentru parcurile fotovoltaice si eoliene.

Asiguram atat servicii tehnice inovative (mentenanta si operare), cat si servicii de management si raportare.

Experienta noastra in servicii de management, operare si mentenanta a parcurilor eoliene si fotovoltaice ne recomanda pentru a va garanta cresterea profitului pe termen lung si reducerea riscurilor de operare.

 
grup

Renovatio Group

DESPRE

Infiintat in 2005, Renovatio este un grup international de companii, cu un vast portofoliu de proiecte in energie regenerabilă eoliena, fotovoltaica si hidro.
Activitatile grupului acopera in mare parte lantul valoric al energiei regenerabile, de la dezvoltarea proiectelor la tranzactionarea energiei, prin achizitii, administrare si management, precum si prin operarea activelor energetice.
Acest spectru larg de activitati reflecta viziunea Grupului: A livra proiecte de energie regenerabilă cu cele mai inalte standarde de calitate ale industriei, in toate tehnologiile selectate si pe pietele tinta.

Operatiunile Renovatio sunt coordonate din diferitele locatii ale grupului: Romania, Columbia, Moldova, Polonia, Bulgaria, Grecia, Italia si Portugalia.

evenimente

Energie din surse regenerabile si tehnologii inovative

Istoric

Experienta noastra in servicii de management, operare si mentenanta a parcurilor eoliene si fotovoltaice ne recomanda pentru a va garanta cresterea profitului pe termen lung si reducerea riscurilor de operare.

2005

Infiintarea Renovatio, un grup international de companii, cu un vast portofoliu de proiecte in energie regenerabila eoliena, fotovoltaica si hidro.

2008

Parteneriatul cu EDP Renewables pentru proiecte eoliene-operam 339 MW active eoliene in Romania.

2009

Suntem prima companie care dezvolta, construiește și opereaza un parc industrial PV din Romania, la Singureni.

2015

Avem in dezvoltare proiecte fotovoltaice in Portugalia, Italia, Bulgaria si Grecia.

2020

Administram si operam activele energetice, avem in portofoliu aproximativ 2.700 MW proveniti din energie solara, eoliana si hidro.