Galerie

Contact

Soseaua Nordului 62D,
Sector 1, Bucuresti

office@rnvam.ro

Full Asset Management pentru toate proiectele din domeniul energiei regenerabile

Pachetul nostru de full asset management de noi contine toate serviciile de mentenanta, iar in plus beneficiati de elaborarea si implementarea sistemului HSE (Health Safety and Environment), elaborarea si implementarea regulilor si procedurilor HSE si monitorizarea aplicarii acestora.

Beneficiezi de experienta noastra in domeniul O&M si capacitatea de a gestiona cu succes intreg managementul operational al proiectului.
Ne ocupam de administrarea contractelor de furnizare de energie si relationare cu distribuitorul de retea, administram tranzactionarea certificatelor verzi.
Gestionam relatia cu autoritatile: expirare/prelungire/refacere autorizatii, licente.
Calculam forecast-ul productiei de energie solara/eoliana in scopul optimizarii productiei in functie de perioadele de nefunctionare. Oferim suport service on/off site.

Audit Tehnic

Acoperim toate zonele de interes, de la evaluari si verifcari electrice si civile la analiza indicilor de productie si impactul in business plan.
Efectuam verificari ale documentatiei tehnice – conformitatea constructiei cu proiectul, analiza as-build. Verificam componentele cheie si solutia tehnica – verificarea flexibilitatii, calitatea solutiei tehnice construite, componentele cheie precum module, invertoare, structura, transformatoare, precum si a celorlalte sisteme si a interactiunii lor.
Verificam statusul structurilor de sustinere. Efectuam verificarea pozitionarii, integritatii mecanice si amplasarii sistemului intern de cabluri.
Efectuam analiza radiatiei si a potentialului de productie-verificarea ipotezelor pentru radiatie, disponibitatte, randament si umbrire. Se va face un studiu pentru determinarea productivitatii, folosind date meteorologice istorice.
Putem realiza, la cerere, un model in care sa se regaseasca datele financiare ale investitiei, costurile de operare si veniturile rezultate legate de performanta calculata.
Verificam modul de operare al parcului in diferite conditii: pornire, oprire, blackout.

Solicita oferta de pret

[contact-form-7 id="829" title="team"]

Alte servicii

Operare & Mentenanta

Full Asset Management

Optimizare & Consultanta

Sistem de Monitorizare