Galerie

Contact

Soseaua Nordului 62D,
Sector 1, Bucuresti

office@rnvam.ro

Carificare nr. 1

Solicitare ofertant

"In anexa1_Formular4_Annex1_Form4_V1_Specificatii Tehnice_Technical Specification_25.04.209, solicitati ca “Ofertantul sa scolarizeze technicienii beneficiarului pe principiul Train-the-trainer. Dupa finalizarea scolarizarii, personalul beneficiarului va primi un certificat ce ii permite sa realizeze: instalarea, punerea in functiune, mentenanta preventiva si corectiva, interventii de service (Level3 suport), operatiuni de la distanta si instruirea la randul lui a altor persoane in numele ofertantului. Orice interventie asupra echipamentului de catre personalul scolarizat nu va afecta perioada de garantie a echipamentului. Scolarizarea si certificarea nu va implica costuri suplimentare pentru beneficiar (ex. transport, cazare, etc.). Va rugam sa ne comunicati numarul exact de persoane pe care intentionati sa le scolarizati."

Raspuns

Ofertantul va asigura scolarizarea si certificarea pentru 2 persoane.

Clarificare nr. 2

Solicitare ofertant

"In capitolul IV scrie ca in termen de 10 zile de la declararea castigatorului se va semna contractul. Ne puteti trimite draftul de contract pentru a vedea daca avem amendamente."

Raspuns

Pentru un flux cat mai bun, se va merge pe draftul de contract al furnizorului, cu negocierea si completarea acelor clauze care necesita acest aspect, in concordanta totala cu conditiile documentatiei achizitiei.

Clarificare nr. 3

Solicitare ofertant

  1. "In <<07.ANEXA1_FORMULAR 4_ANNEX1_FORM 4_V1_Specificatii Tehnice_Technical Specifications_25.04.2019”>> solicitati la pozitia 9 ca statiile de incarcare sa fie prevazute cu buton de urgenta. Va rugam sa ne precizati daca acest criteriu este unul eliminatoriu, deoarece standardele IEC61851-1, IEC61851-23 și IEC61851-24 nu prevăd un buton de oprire de urgență ca parte a conceptului de siguranță al unui sistem de încărcare EV."
  2. "La pozitia 102 din <<07.ANEXA1_FORMULAR 4_ANNEX1_FORM 4_V1_Specificatii Tehnice_Technical Specifications_25.04.2019>> solicitati ca echipamentul sa fie in concordanta cu EN61000-6-3 (2007) A1 (2011), class B. Va rugam sa precizati daca acest criteriu trebuie indeplinit doar de punctul de incarcare, sau si de cabinetul de putere in cazul in care acesta este instalat separate."

Raspuns

  1. Existenta butonului de oprire de urgenta NU este unu criteriu eliminatoriu. In schimb, va rugam sa detaliati procedura de oprire a sesiunii de incarcare in caz de urgenta.
  2. Compatibilitatea cu standardul EN61000-6-3 (2007) A1 (2011), class B este obligatorie in punctul de interactiune intre utilizator si statia de incarcare (totem / post incarcare / kiosk / unitate utilizator / etc.). In cazul in care cabinetul de putere este amplasat separat, compatibilitatea nu este obligatorie.

Clarificare nr. 4

Solicitare ofertant

"In 07.ANEXA1_FORMULAR 4_ANNEX1_FORM 4_V1_Specificatii Tehnice_Technical Specifications_25.04.2019.xlsx este mentionata temperatura de functionare -25degC to +50degC. Este acest criteriu eliminatoriu daca statia poate functiona la temperatura de +50degC prin reducerea puterii? Temperatura de functionare -30°C – +40°C (+55°C cu reducerea puterii)"

Raspuns

Functionarea echipamentului la temperaturile indicate in documentatie este obligatorie (valorile precizate ca obligatorii). Fiecare ofertant va preciza modul de functionare al echipamentului ofertat, detaliind si oferind informatii cat mai detaliate despre produsul propus.